GEPLAND ONDERHOUD DONDERDAG 20 JUNI 2024 Lees meer
GEPLAND ONDERHOUD WOENSDAG 19 JUNI 2024 Lees meer
Bekendmaking_Achterstallige betalingen EBS klanten Lees meer

Betaalopties voor bestellen 100lbs gascilinders

PARAMARIBO 18 september 2020-In verband met preventieve maatregelen vanwege het COVID 19 virus, adviseert de N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) haar klanten die een 100lbs gascilinder wensen aan te schaffen, om bij de bestelling zoveel als mogelijk te kiezen voor de digitale mogelijkheden die het bedrijf aanbiedt te weten;

  1. Via het telefoonnummer 175 toestel 909. De betaling geschiedt aan huis bij de levering, met inachtneming van de COVID-19 maatregelen. De betaling bij thuislevering geschiedt alleen contant, het possen bij thuislevering is niet mogelijk. De EBS drukt klanten op het hart zoveel als mogelijk met gepast geld (SRD 186, -/100lbs) te betalen.
  2. Via Internet bankieren of mobile banking. Klanten kunnen het overmakingsbewijs mailen naar ogane@ebs.sr Let op! Bij de overmaking is het belangrijk dat het klantnummer en het aantal te leveren cilinders, duidelijk staat vermeld.
  3. Voor zij die geen gebruik wensen te maken van de bovengenoemde opties voor gasbestelling, is betaling per kas of POS apparaat bij een van de EBS betaalkantoren ook mogelijk.

Voor meer informatie of vragen kunt u bellen naar de klantenservice op het nummer 175, of bezoek de EBS website op www.nvebs.com of onze facebookpagina op facebook/nvenergiebedrijvensuriname.

Procurement Notices