GEPLAND ONDERHOUD WOENSDAG 4 OKTOBER 2023 Lees meer
Bekendmaking_Werkzaamheden Energievoorziening Par'bo Lees meer

Nieuws

Hamsteren gascilinders onnodig

PARAMARIBO 14 FEBRUARI 2023- In de afgelopen dagen is er bij de diverse gaswederverkopers een enorme toeloop van klanten te merken, die vaak ook nog meerdere gasflessen wensen aan te schaffen.

Deze “rush” is ontstaan na de debatten in De Nationale Assemblee (DNA) afgelopen week over de afschaffing van subsidies waaronder die voor o.a. kookgas.

 Deze toeloop veroorzaakt niet alleen lange rijen bij de diverse verkooppunten, maar zorgt er ook voor dat wederverkooppunten eerder door hun voorraad heen zijn en klanten naar de fabriek trekken om hun gasfles te laten hervullen. Ogane benadrukt dat er bij de fabriek geen individuele gasverkoop plaatsvindt. Tevens wijst het gasbedrijf op het verhoogde risico van het hamsteren c.q. opslaan van kookgas in flessen in huis in grote hoeveelheden. Het niet adequaat opslaan van gasflessen in grote hoeveelheden verhoogd het risico op brandgevaar.

 Ogane drukt de samenleving op het hart dat er voldoende gas in voorraad is en dat levering aan de verschillende verkooppunten dagelijks plaatsvindt. Het is daarom niet nodig om over te gaan tot het hamsteren van gas.

Fiscaal identificatienummers N.V EBS en OGANE
Paramaribo 6 januari 2023- N.V. EnergieBedrijven Suriname (N.V. EBS) en N.V. HANDELMAATSCHAPPIJ OGANE staan geregistreerd onder de volgende fiscaal identificatienummers:

N.V. ENERGIEBEDRIJVEN SURINAME: 2000005446 N.V. HANDELMAATSCHAPPIJ OGANE: 2000005454

 

Lees hier het laatste nieuws. 

 

 

 

Aangepaste gasprijzen per 1 september 2023

PARAMARIBO 28 SEPTEMBER 2023- N.V. EnergieBedrijven Suriname (EBS) maakt bekend dat de prijzen voor het hervullen van gas, per 1 september 2023 zijn

Lees meer ›

Bekendmaking Uitbreidingswerkzaamheden E-NICK

PARAMARIBO 24 augustus 2023- De N.V. EnergieBedrijven Suriname (EBS) maakt bekend dat in het kader van de verdere optimalisatie en uitbreiding van de energievoorziening in Nickerie, er in de periode eind augustus t/m begin oktober 2023 enkele werkzaamheden zullen worden uitgevoerd 

Lees meer ›

Vliegers en bermbranden veroorzaken storingen tijdens de vakantie- en grote droge tijd

PARAMARIBO 24 augustus 2023- Vliegeren is een leuke manier voor kinderen om de vakantie door te brengen, echter het vastzitten van een vlieger in het elektriciteitsnetwerk van de N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS), kan voor

Lees meer ›
Procurement Notices