GEPLAND ONDERHOUD DONDERDAG 28 OKTOBER 2021 Lees meer
GEPLAND ONDERHOUD WOENSDAG 27 OKTOBER 2021 Lees meer

News archive

This is the news archive, here you can find all online news items.

SSB persberichten

Paramaribo 14 oktober 2021- Per 23 september jl. zijn door het Surinaams Standaarden Bureau (SSB) diverse nationale standaarden vastgesteld, te weten

Lees meer ›

Dringende werkzaamheden Saramacca in de avond van 19 oktober 2021

PARAMARIBO 13 oktober 2021- De N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) maakt bekend dat in verband met dringende werkzaamheden nabij het transmissie netwerk te Saramacca, de elektriciteitsvoorziening naar dit gebied onderbroken zal worden op dinsdag 19 oktober 2021 en wel van 17:00 tot 22:00 uur.

Lees meer ›

EAS bekendmaking

Paramaribo 05 oktober 2021- De EAS maakt middels deze bekend dat de registratieperiode voor Kwetsbare Afnemers

Lees meer ›

Bekendmaking dienstverlening EBS Maretraite Mall

Paramaribo 23 september 2021- De N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS ) maakt bekend dat uit voorzorgsmaatregelen met betrekking tot het COVID-19 virus, de kassadienstverlening welke wordt uitgevoerd op de locatie Maretraite Mall

Lees meer ›

EBS gaat voor verduurzaming landelijke straatverlichting

Paramaribo 07 september 2021- N.V. EnergieBedrijven Suriname (EBS) is reeds geruime tijd bezig met het treffen van voorbereidingen om op korte termijn te starten met het vervangen van alle (oude) straatverlichtingsarmaturen met LED armaturen. 

Lees meer ›

Afwijkende verbruiksdata en opnamefouten oorzaak klachten afwijkende stroomrekeningen

Paramaribo 02 september 2021- De afgelopen week zijn de verbruikskosten op basis van het gewijzigd tarievenstelsel aan de laatste groep energieverbruikers gepresenteerd. De verbruikers hebben naar aanleiding hiervan in de afgelopen dagen diverse opmerkingen gemaakt en/of klachten gedeponeerd.

Lees meer ›

Onderbreking energievoorziening i.v.m. inbedrijfname Onderstation Lavigilantia

Paramaribo 27 augustus 2021- De N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) is al geruime tijd bezig met het upgraden van een 33.000/12.000 Volt onderstation te La Vigilantia. Dit onderstation voorziet de gebieden Paranam/ La Vigilantia/ Domburg en omgeving van energie.

Lees meer ›

Verklaring NV EBS

Paramaribo, 26 augustus 2021- Naar aanleiding van de reacties vanuit de samenleving betreffende de recente looncorrectie van de medewerkers van de N.V. EnergieBedrijven Suriname (N.V. EBS), bestaat bij de directie de noodzaak om een verheldering aan de samenleving te geven.

Lees meer ›

Tijdelijke onderbezetting EBS Klantenservice

PARAMARIBO 23 augustus 2021- Vanwege bijzondere omstandigheden op de afdeling Klantenservice van de N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) is er een tijdelijke onderbezetting ontstaan.

Lees meer ›

Onderbreking energievoorziening ivm onderhoudswerkzaamheden in Onderstation Kwattaweg donderdag 05 augustus 2021

Paramaribo 30 juli 2021- De N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) zal op donderdag 05 augustus a.s. de onderhoudswerkzaamheden aan een 33.000/12.000 Volt vermogenstransformator in het Onderstation aan de Kwattaweg, voortzetten.

Lees meer ›
GEPLANDE WERKZAAMHEDEN EBS ICT

GEPLANDE WERKZAAMHEDEN EBS ICT

Paramaribo 24 JULI 2021-De N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) maakt bekend dat haar klantinformatiesysteem vanaf vandaag, vrijdag 23 juli om 14:00uur tot en met zondag 25 juli omstreeks 15:00 uur vanwege dringende ICT werkzaamheden niet beschikbaar zal zijn. Dit heeft tot gevolg dat betalingen bij de incassokantoren, dienstencentra en externe betaalkantoren gedurende deze periode niet mogelijk zijn.

 

Lees meer ›

Bekendmaking_ Aangepaste Elekticiteitstarieven

Paramaribo 12 juli 2021- Op vrijdag 9 juli jl. zijn de nieuwe tarieven voor de levering van stroom bij staatsbesluit vastgesteld.

Lees meer ›
Procurement Notices