GEPLAND ONDERHOUD DONDERDAG 20 JUNI 2024 Lees meer
GEPLAND ONDERHOUD WOENSDAG 19 JUNI 2024 Lees meer
Bekendmaking_Achterstallige betalingen EBS klanten Lees meer

Persbericht: KASSAMEDEWERKSTER DIE GELD VERDUISTERDE NIET WERKZAAM BIJ DE EBS

PARAMARIBO 13 september 2018-In de media is recent melding gemaakt van een geval, waarbij een kassamedewerkster van de N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) zou zijn aangehouden in verband met verduistering van een geldbedrag bij de kassa.

 

De kassamedewerkster die op dinsdag 11 september 2018 door de politie is aangehouden, zou een bedrag van SRD 3000 hebben verduisterd. Na dit bedrag teruggestort te hebben, is zij vervolgens in vrijheid gesteld door de politie.

 

In het bericht wordt melding gemaakt dat het om een EBS-medewerkster gaat. De EBS wenst de samenleving te informeren dat de persoon in kwestie niet werkzaam is bij de EBS. Dit geval heeft zich ook niet voltrokken bij een incassokantoor van de EBS. De kassierster in kwestie is werkzaam bij een particulier betaalbedrijf alwaar de mogelijkheid bestaat om door tussenkomst van dat bedrijf de stroom-en waterrekeningen te kunnen voldoen.

 

De EBS betreurt het dat niet geverifieerde informatie in de samenleving is gebracht, waardoor het bedrijf alsook haar medewerkers schade kan worden berokkend.

Procurement Notices