GEPLAND ONDERHOUD ZONDAG 19 MEI 2024 Lees meer
Bekendmaking_Achterstallige betalingen EBS klanten Lees meer

Noodzakelijke werkzaamheden district PARA

PARAMARIBO 22 februari 2021-In verband met noodzakelijke onderhoud- en reconfiguratiewerkzaamheden aan het hoogspanningsnetwerk nabij het onderstation te Meursweg, is de N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) genoodzaakt de stroomvoorziening naar dit gebied op twee (2) verschillende dagen uit te schakelen t.w. op woensdag 24 februari en woensdag 10 maart 2021.

 

De eerste uitschakeling ziet er als volgt uit:

 

DATUM: Woensdag 24 februari 2021

TIJD: van 07:30 - 16:30 uur

DISTRIKT: PARA

-          GEDEELTE VAN DE INDIRA GHANDIWEG TUSSEN DE GROENHARTWEG EN DE KENNEDYWEG, KENNEDYWEG, RIJSDIJKWEG, GEDEELTE VAN DE MEURSWEG TUSSEN DE KALKSPAATSTRAAT EN DE KENNEDYWEG, PETRUS CAIROWEG, REPUBLIEK, WEG NAAR WEST SURINAME, COLAKREEK, KINDERBOERDERIJ, KRAKAWEG EN ALLE ZIJWEGEN DIE VOORKOMEN IN DEZE GEBIEDEN.

 

Afhankelijk van het verloop van de werkzaamheden kan de stroomonderbreking vóór 16:30 uur worden opgeheven.

 

De EBS vraagt aan bewoners van dit gebied om hiermede rekening te houden en de nodige voorzieningen te treffen.

 

De tweede uitschakeling welke is uitgezet op woensdag 10 maart 2021 zal zoals gebruikelijk vooraf bekend worden gemaakt via de radio (ABC, SRS, Apintie, Garuda, Radio 10 en Boskopu), via de EBS website (www.nvebs.com) en via facebook op Facebook\nvenergiebedrijvensuriname.

 

Voor meer informatie of vragen kunt u bellen naar de klantenservice op het nummer 175 of bezoek de EBS website op www.nvebs.com en onze facebookpagina op facebook/nvenergiebedrijvensuriname.

 

meursweg.png

Procurement Notices