GEPLAND ONDERHOUD ZONDAG 19 MEI 2024 Lees meer
Bekendmaking_Achterstallige betalingen EBS klanten Lees meer

Onderbreking energievoorziening ivm onderhoudswerkzaamheden in Onderstation Kwattaweg dinsdag 25 mei 2021

PARAMARIBO 19 MEI 2021- De N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) zal op dinsdag 25 mei a.s. onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan een 33.000/12.000 Volt vermogenstransformator in het Onderstation aan de Kwattaweg.

 

Deze transformator zet de spanning om naar het distributie niveau en voorziet als zodanig de hoogspanningsdistributielijnen in de ressorten Weg naar zee/ Mattonshoop/ Tweede Rijweg/ Munder/ Welgelegen van energie.

 

Voor het veilig kunnen uitvoeren van de werkzaamheden zal de transformator spanningsloos gemaakt moeten worden. De distributielijnen die vanuit deze transformator van energie worden voorzien zullen zoveel als mogelijk overgenomen worden op naburige Onderstations om de klanten te voorzien van energie. De delen die niet overgenomen kunnen worden, zullen helaas verstoken zijn van elektriciteit gedurende de werkzaamheden. Het overzetten en de omvang van mogelijke uitschakelgebieden zal mede afhankelijk zijn van het elektriciteitsgebruik van alle klanten in de omgeving van dit station (m.n.:  Ressort Weg naar zee/ Mattonshoop/ Tweede Rijweg/ Munder) op dinsdag 25 mei a.s.

 

De werkzaamheden zijn uitgezet van 7:45 u tot 16:15 u. De EBS doet er alles aan om deze geplande onderbreking binnen de uitgezette tijd te voltooien en doet een dringend beroep op de klanten binnen de boven vermelde gebieden om tussen 10:00 u – 15:00 u zo zuinig mogelijk om te gaan bij het gebruik van elektrische apparaten (zoals Airco’s, Microwaves, strijkijzers, wasmachines, waterkokers).

Door het zo zuinig mogelijk omgaan met het elektriciteitsverbruik zullen de gebieden die verstoken zullen zijn van elektriciteit, tot het minimum beperkt worden evenals de duur daarvan.

 

TIJD: 07:45 - 16:15

GEDEELTE VAN DE KWATTAWEG TUSSEN DE DERDE RIJWEG EN DE WASHINGTONSTRAAT, HENRI FERNANDESWEG, MAHABIERWEG, AWARA HE', BEDEVAARTS OORD, INGIPIPA, BRANTIMAKKAWEG, HENRI FERNANDESWEG, BEBEWEG, KHUDABUXWEG, OKRODAM, BOLLETRIE HE', CEDRE HE, DJEGOEROEWEG, KHARGIWEG, W. RODRIQUEZWEG, TIENGIHOLOWEG, SHRIDAM JASODAWEG, ZEBEDAWEG, KWEPIEWEG, KOREASTRAAT, SPITSKOOLSTRAAT, MARINUS VAN DOORNSTRAAT, COOMANSTRAAT, GRANDOSTRAAT, NAIPALSTRAAT, TAYERBLADSTRAAT, POSRENSTRAAT, GAMBASTRAAT, RAMNATHSTRAAT, WANAKOESTRAAT, CHITOESTRAAT, NOORDWIJKWEG, POSRENSTRAAT, EDUARD PRACHTSTRAAT, SOEPOEWIRIESTRAAT, KOESOEWESTRAAT, CABEL PROJECT, EDUARDSTRAAT, JAHAN HAAKMATSTRAAT, EDCIUSWEG, ISLAMSTRAAT, BAKBOORDLAAN, WILHELMINA'SBURGWEG, CREEBSBURGWEG, BITAWIWIRI STRAAT, MONIZ PROJECT, WEIDUMWEG, VAN ENGELBUITENWEG, TILLYSTRAAT, ARMANDSTRAAT, KASJOEMASTRAAT, CAYOTTESTRAAT, SAHADEWLAAN, SOEKHODJIE AUTARSTRAAT, CORNELIS PRINSSTRAAT, SOEKHOELAAN, KULDIPSINGSTRAAT, HAYARIEWEG, LAAN VAN LOUISEHOF, BELLADONASTRAAT, RICANAUSTRAAT, PRINS PARK, KADALAAN, AQUARIUSSTRAAT, SOEKHANSTRAAT, LAKE VILLAGE, LOYALTY LAAN, THEBESTRAAT, GANIMEDESSTRAAT, SOEKHANSTRAAT, AMRIETSARWEG, JAN BAKBOORDSTRAAT, AQUARIUS VILLAGE, JOSEPH W. TAMSTRAAT, KLEINE BEERSTRAAT, REGENBOOGSTRAAT, ZONSTRAAT, DIANASTRAAT, ZODIACSTRAAT, ZENITHSTRAAT, NADIRSTRAAT, B.J. CHIRAGALLY STRAAT, KREEFTSTRAAT, TWEELINGENWEG, STEENBOKWEG, ARISSTRAAT, PEU-ET-CONTENT, CYGNUSSTRAAT, TAURUSSTRAAT, VIRGOSTRAAT, ANDROMEDASTRAAT, SHAW PROJECT, GUMMELS, CLEMENTINESTRAAT EN ALLE ZIJWEGEN DIE VOORKOMEN IN DEZE GEBIEDEN.

 

Kaart openen.

 

Afhankelijk van het verbruik van de klanten in dit gebied zullen de volgende gebieden tussen 12:00 u – 16.15 u verstoken zijn van elektriciteit:

 

MICHILAAN, HORNILAAN, GEDEELTE VAN DE LANGATABIKISTRAAT TUSSEN DE TOEVLUCHTWEG EN DE COCOBIACOWEG, GEDEELTE VAN DE HENDRIKSTRAAT TUSSEN DE HORNILAAN EN DE LANGATABIKISTRAAT, HOEBBALAAN, SARILAAN, ORLANDOSTRAAT EN ALLE ZIJWEGEN DIE VOORKOMEN IN DEZE GEBIEDEN.

 

Kaart openen.

Procurement Notices