GEPLAND ONDERHOUD ZONDAG 19 MEI 2024 Lees meer
Bekendmaking_Achterstallige betalingen EBS klanten Lees meer

100 lbs gascilinders nu ook des weekends verkrijgbaar

PARAMARIBO 05 APRIL 2018–Gebleken is dat binnen de samenleving de behoefte bestaat om in het weekend 100 lbs. gascilinders te kunnen aanschaffen. Om in deze behoefte te voorzien heeft de N.V. Ogane gemeend vanaf dit weekend een extra service aan te bieden en is het mogelijk om 100 lbs. gascilinders te betrekken bij een zestal hoofddepothouders (t.w. Karijotaroeno, Geerlings, Sadloe, Dihal, Shircom en Rasoelbaks).

 

Ingaande morgen, vrijdag 6 april 2018, zal het mogelijk zijn om vanaf vrijdag 15:00 uur t/m maandag 05:00 uur een 100 lbs. gascilinder aan te schaffen bij één van deze verkooppunten.

Deze extra service wordt aangeboden naast de normale verkoop van 100 lbs. gascilinders die gedurende de week plaatsvindt. Hoofddepothouders worden vaker geconfronteerd met klanten die in het weekend urgent een 100 lbs. gascilinder nodig hebben. Voor de levering van 100 lbs. gascilinders gedurende het weekend, maken de distributeurs extra kosten voor transport en veilige montage, wat niet is inbegrepen in de huidige vraagprijs. Voor bestellingen van 100 lbs. gascilinders in het weekend zal de klant daarom een additioneel bedrag van SRD 50,-  in rekening worden gebracht door de hoofddepothouder.

De N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) benadrukt ten overvloede dat de prijs voor kookgas zoals die is vastgesteld door het Ministerie van Handel en Industrie ongewijzigd blijft.  Slechts voor de weekendaanschaf van 100 lbs. Gascilinders, zal de hoofddepothouder SRD 50,- extra in rekening brengen ten behoeve van de transport en montagekosten.

Procurement Notices