GEPLAND ONDERHOUD DONDERDAG 20 JUNI 2024 Lees meer
GEPLAND ONDERHOUD WOENSDAG 19 JUNI 2024 Lees meer
Bekendmaking_Achterstallige betalingen EBS klanten Lees meer

Bekendmaking Groot Transport EBS

PARAMARIBO 12 december 2020-De N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) maakt bekend dat in verband met het transport van twee generatoren en motoren, de Zwartenhovenbrugstraat en de Saramaccastraat zullen worden afgesloten voor alle verkeer.

Het gaat om het gedeelte van de Saramaccastraat tussen de Zwartenhovenbrugstraat en de Timmermanstraat en het gedeelte van de Zwartenhovenbrugstraat tussen het Molenpad en Drambrandersgracht.


Het transport zou initieel op zaterdag 12, maandag 14, woensdag 16 en vrijdag 18 december 2020 worden uitgevoerd. Vanwege de progressie, komt het transport welke voor maandag 14 december a.s. was uitgezet, te vervallen en zal worden voortgezet en afgerond op woensdag 16 en vrijdag 18 december a.s. telkens tussen 09.00 uur en 12.00 uur in de ochtend.


Het transport vertrekt onder politiebegeleiding vanuit de Noordelijke poort van N.V. Havenbeheer naar de opwekcentrale aan de Saramaccastraat. Met behulp van het Korps Politie Suriname (KPS) zal het verkeer via alternatieve routes worden omgeleid.


Wij doen een beroep op de weggebruikers om hiermede rekening te houden en waar nodig op in te spelen op de dagen van het transport te weten woensdag 16 en vrijdag 18 december 2020 telkens tussen 09.00 uur en 12.00 uur in de ochtend.
De wegstrekking zal door de politie worden vrijgegeven zodra de werkzaamheden zijn afgerond.

Namens de N.V. Energiebedrijven Suriname
Public Relations

Procurement Notices