GEPLAND ONDERHOUD DONDERDAG 20 JUNI 2024 Lees meer
GEPLAND ONDERHOUD WOENSDAG 19 JUNI 2024 Lees meer
Bekendmaking_Achterstallige betalingen EBS klanten Lees meer

Uitnodiging_focusgroep meeting

PARAMARIBO 28 november 2022- In haar aspiratie richting 2030 wil de EBS zich onder meer positioneren als een Sociaal Verantwoordelijke onderneming die de rechten van eenieder erkent en gelijke kansen promoot. Hierbij is het van belang dat een goed ontwikkeld beleid op dit gebied tot stand komt. In dit kader voert de EBS het project “Preparation and implementation of a Gender and Diversity Policy and Action Plan for Energie Bedrijven Suriname (EBS)”, uit als onderdeel van een groter programma, gefinancierd door de Inter American Development Bank. Het Gender & Diversiteitsbeleid (m.n. mensen met een beperking) zal bijdragen aan een van onze strategische doelstellingen t.w. ‘Positionering als duurzaam en maatschappelijk verantwoord energiebedrijf’.

In het kader van het project is er een consortium van twee consultancy bedrijven aangetrokken voor het uitvoeren van het project: Equal Chances at Green Development (ECGD) en A Company (A-01). Hierbij nodigt N.V. EBS haar klanten uit voor een focusgroep meeting waarbij het e.e.a omtrent dit project en de uitvoering zal worden besproken.

Datum: maandag 5 december 2022

Tijd: 18.00 – 19.00 uur

Locatie: Lalla Rookhgebouw, ZAAL 1 Lalla Rookhweg 54, Paramaribo

 

Gelieve uw aanwezigheid uiterlijk vrijdag 2 december te bevestigen door te mailen naar madhawi@equalchances.sr of te bellen op het nummer 8733632

Procurement Notices