GEPLAND ONDERHOUD ZONDAG 19 MEI 2024 Lees meer
Bekendmaking_Achterstallige betalingen EBS klanten Lees meer

Bestellen 100lbs gascilinders

PARAMARIBO 02 juli 2020-In verband met preventieve maatregelen vanwege het COVID 19 virus, adviseert de N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) haar klanten die een 100lbs gascilinder wensen aan te schaffen, om bij de bestelling zoveel als mogelijk te kiezen voor de digitale mogelijkheden die het bedrijf aanbiedt te weten;

  1. Via het telefoonnummer 175 toestel 909. De betaling geschiedt aan huis bij de levering, met inachtneming van de COVID-19 maatregelen. De EBS drukt klanten op het hart zoveel als mogelijk met gepast geld (SRD 186, -/100lbs) te betalen.
  2. Via Internet bankieren of mobile banking. De verwerking van de betaling via internet bankieren, geschiedt binnen 3 werkdagen. Hierna wordt de bestelling op de distributielijst geplaatst en geleverd op de eerstvolgende vaste leverdag die voor het desbetreffend adres geldt.Let op! Bij de overmaking is het belangrijk dat het klantnummer en het aantal te leveren cilinders, duidelijk staat vermeld.
  3. Voor zij die geen gebruik wensen te maken van de digitale opties voor gasbestelling is betaling per kas of POS apparaat bij een van de EBS betaalkantoren ook mogelijk.

Vermijdt u zoveel mogelijk persoonlijk contact en maak gebruik van de digitale opties voor de aanschaf van 100lbs gascilinders.

 

Voor meer informatie of vragen kunt u van maandag tot en met vrijdag tussen 7 uur ‘s morgens en 7 uur ’s avonds bellen naar de klantenservice op het nummer 175 en na 7 uur s ‘avonds slechts voor het doorgeven van storingen en andere technisch gerelateerde zaken, of bezoek de EBS website op www.nvebs.com of onze facebookpagina op facebook/nvenergiebedrijvensuriname.

Procurement Notices