Energievoorziening

Bekendmaking_ Aangepaste Elekticiteitstarieven

Paramaribo 12 juli 2021- Op vrijdag 9 juli jl. zijn de nieuwe tarieven voor de levering van stroom bij staatsbesluit vastgesteld.

Lees meer ›

Gevaar van Water

Paramaribo 26 mei 2021- Water / vocht en elektriciteit gaan niet samen. Het kan voor levensgevaarlijke situatie ‘s zorgen. Om u te beschermen zijn in uw installatie veiligheidscomponenten geïnstalleerd.

Lees meer ›

Onderbreking energievoorziening ivm onderhoudswerkzaamheden in Onderstation Kwattaweg dinsdag 25 mei 2021

PARAMARIBO 19 MEI 2021- De N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) zal op dinsdag 25 mei a.s. onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan een 33.000/12.000 Volt vermogenstransformator in het Onderstation aan de Kwattaweg.

Lees meer ›

Uitbreidingswerkzaamheden energievoorziening Paramaribo

Paramaribo 30 april 2021- United Caribbean Contractors (UCC) maakt bekend dat ter optimalisatie en uitbreiding van de energievoorziening in Paramaribo, zij in opdracht van de N.V. EnergieBedrijven Suriname (EBS) in de komende maanden enkele werkzaamheden zal uitvoeren aan het elektriciteitsnetwerk.

Lees meer ›

Stroomonderbreking omgeving Goede Verwachting

PARAMARIBO 15 MAART 2021- In de afgelopen maanden hebben klachten de N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) bereikt over frequente stroomonderbrekingen in het gebied De Goede verwachting.

Lees meer ›

Voortzetting noodzakelijke werkzaamheden district PARA

PARAMARIBO 05 maart 2021- De N.V. Energiebedrijven Suriname (N.V. EBS) maakt hierbij bekend dat de onderhoud- en reconfiguratiewerkzaamheden aan het hoogspanningsnetwerk nabij het onderstation te Meursweg, op woensdag 10 maart a.s. worden voortgezet

Lees meer ›
Procurement Notices