GEPLAND ONDERHOUD VRIJDAG 05 MAART 2021 Lees meer
GEPLAND ONDERHOUD DONDERDAG 04 MAART 2021 Lees meer
GEPLAND ONDERHOUD WOENSDAG 03 MAART 2021 Lees meer

Energievoorziening

Noodzakelijke werkzaamheden district PARA

PARAMARIBO 22 februari 2021-In verband met noodzakelijke onderhoud- en reconfiguratiewerkzaamheden aan het hoogspanningsnetwerk nabij het onderstation te Meursweg, is de N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) genoodzaakt de stroomvoorziening naar dit gebied op twee (2) verschillende dagen uit te schakelen t.w. op woensdag 24 februari en woensdag 10 maart 2021.

Lees meer ›

UPDATE BEKENDMAKING

PARAMARIBO 23 januari 2021-De N.V. Energiebedrijven Suriname (N.V. EBS) maakt hierbij bekend dat ondertussen reeds verschillende gebieden geleidelijk aan weer zijn voorzien van elektriciteit .

Lees meer ›

BEKENDMAKING

PARAMARIBO 23 januari 2021-De N.V. Energiebedrijven Suriname (N.V. EBS) maakt hierbij bekend, dat er hedenmiddag een storing is opgetreden in het Transmissienetwerk met als gevolg

Lees meer ›

Bekendmaking Groot Transport EBS

PARAMARIBO 12 december 2020-De N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) maakt bekend dat in verband met het transport van twee generatoren en motoren, de Zwartenhovenbrugstraat en de Saramaccastraat zullen worden afgesloten voor alle verkeer.

Lees meer ›

"Digitale verbruiksmeter is nog geen smart meter"

PARAMARIBO 28 september 2020– De N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) heeft landelijk iets meer dan 170.000 aansluitingen, waarvan ongeveer 60% momenteel is voorzien van een conventionele energiemeter, ook wel bekend als de kilowattuur (kWh)meter.

 

Lees meer ›

Noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden Vijfde rijweg en Omgeving

Paramaribo 09 september 2020- Vanwege geconstateerde kortstondige stroomonderbrekingen van de afgelopen tijd in het gebied Garnizoenspad, Noordpolderdam en Vijfde Rijweg, zal de N.V. Energiebedrijven Suriname (N.V. EBS) op zaterdag 12 september 2020 noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden verrichten aan het elektriciteitsnet in dit gebied. 

Lees meer ›
Procurement Notices