GEPLAND ONDERHOUD VRIJDAG 07 MEI 2021 Lees meer
GEPLAND ONDERHOUD DONDERDAG 06 MEI 2021 Lees meer

Energievoorziening

Uitbreidingswerkzaamheden energievoorziening Paramaribo

Paramaribo 30 april 2021- United Caribbean Contractors (UCC) maakt bekend dat ter optimalisatie en uitbreiding van de energievoorziening in Paramaribo, zij in opdracht van de N.V. EnergieBedrijven Suriname (EBS) in de komende maanden enkele werkzaamheden zal uitvoeren aan het elektriciteitsnetwerk.

Lees meer ›

Stroomonderbreking omgeving Goede Verwachting

PARAMARIBO 15 MAART 2021- In de afgelopen maanden hebben klachten de N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) bereikt over frequente stroomonderbrekingen in het gebied De Goede verwachting.

Lees meer ›

Voortzetting noodzakelijke werkzaamheden district PARA

PARAMARIBO 05 maart 2021- De N.V. Energiebedrijven Suriname (N.V. EBS) maakt hierbij bekend dat de onderhoud- en reconfiguratiewerkzaamheden aan het hoogspanningsnetwerk nabij het onderstation te Meursweg, op woensdag 10 maart a.s. worden voortgezet

Lees meer ›

Geplande werkzaamheden Menkendam

PARAMARIBO 03 maart 2021- De N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) maakt bekend dat het gebied Menkendam op dinsdag 02 maart jl. te kampen had met een elektrciteitsstoring, welke buiten de invloedsfeer van het bedrijf lag.

Lees meer ›

Noodzakelijke werkzaamheden district PARA

PARAMARIBO 22 februari 2021-In verband met noodzakelijke onderhoud- en reconfiguratiewerkzaamheden aan het hoogspanningsnetwerk nabij het onderstation te Meursweg, is de N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) genoodzaakt de stroomvoorziening naar dit gebied op twee (2) verschillende dagen uit te schakelen t.w. op woensdag 24 februari en woensdag 10 maart 2021.

Lees meer ›

UPDATE BEKENDMAKING

PARAMARIBO 23 januari 2021-De N.V. Energiebedrijven Suriname (N.V. EBS) maakt hierbij bekend dat ondertussen reeds verschillende gebieden geleidelijk aan weer zijn voorzien van elektriciteit .

Lees meer ›
Procurement Notices