GEPLAND ONDERHOUD ZONDAG 19 MEI 2024 Lees meer
Bekendmaking_Achterstallige betalingen EBS klanten Lees meer

Milieuverantwoorde projecten

Uitnodiging_focusgroep meeting

PARAMARIBO 28 november 2022- In haar aspiratie richting 2030 wil de EBS zich onder meer positioneren als een Sociaal Verantwoordelijke onderneming die de rechten van eenieder erkent en gelijke kansen promoot. Hierbij is het van belang dat 

Lees meer ›

STREET LIGHTING RETROFIT AND ADVANCED METERING INFRASTRUCTURE – PROJECT SURINAME

PARAMARIBO 18 MEI 2020-De N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) werkt er naar toe om in de maand september 2020, een aanvang te maken met de implementatiefase van het project, STREET LIGHTING RETROFIT AND ADVANCED METERING INFRASTRUCTURE – SURINAME.

Lees meer ›

PERSBERICHT: Indiase ambassadeur brengt bezoek aan EBS

PARAMARIBO 31 OKTOBER 2018-De Ambassadeur van India, Mahender Singh Kanyal, heeft op maandag 29 oktober een werkbezoek gebracht aan de directie van de N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS). 

Lees meer ›

EBS ORGANISEERT ENERGIEBEURS IN SURINAME VOOR BEWUSTWORDING OVER HERNIEUWBARE ENERGIE EN ENERGIE EFFICIËNTIE

PARAMARIBO 18 JULI 2018– N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) organiseert van 8 tot en met 11 oktober 2018 een grote energiebeurs in het Lalla Rookh gebouw te Paramaribo. 

Lees meer ›

Minder elektriciteit verbruiken, kan! EBS Energy Audit Service adviseert hoe

PARAMARIBO 27 JUNI 2016–Het elektriciteitsverbruik verlagen van ruim 1200 kilowattuur (kWh) per maand naar een verbruik van minder dan 600 kWh per maand, was het streven van de familie Prak*. Dit doel bereikten zij binnen 3 maanden.

Lees meer ›
Procurement Notices