GEPLAND ONDERHOUD DINSDAG 16 JULI 2024 Lees meer
Bekendmaking_Achterstallige betalingen EBS klanten Lees meer

Persbericht: Obstakels elektriciteitsmasten

PARAMARIBO 25 JULI 2019- De N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) wenst het volgende onder de aandacht van het publiek te brengen:

Wij merken dat de elektriciteitsmasten van de N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) worden gebruikt om vlaggen, reclamebordjes en andere zaken aan te bevestigen.

 

Deze reclame attributen zorgen ervoor dat bij het uitvoeren van werkzaamheden aan het elektriciteitsnetwerk, de monteurs er last van ondervinden. Ook degene die deze voorwerpen aanbrengen, stellen zich bloot aan eventuele gevolgen als zij het hoogspanningsnet dichtbij naderen. Deze attributen zorgen er ook voor dat bij bepaalde weersomstandigheden (wind, regen) additionele storingen kunnen optreden die vaak ook nadelige gevolgen voor de klanten hebben.

 

Het is ten strengste verboden om bordjes of andere zaken zoals vlaggen, aanplakkingen, spijkers voor het ophangen van zangvogelkooien etc. te bevestigen aan de elektriciteitsmasten van de EBS.

 

Het bedrijf zal deze attributen doen verwijderen en de kosten daarmede gepaard gaande aan de eigenaar c.q. opdrachtgever in rekening brengen.

 

De EBS doet een beroep op een ieder om er aan mede te werken dat er geen reclame attributen e.d. op de masten worden aangelegd, ter waarborging van de kwaliteit van de stroomvoorziening.

Procurement Notices