Bekendmaking_Achterstallige betalingen EBS klanten Lees meer

PERSBERICHT: Betaling rij- en voertuigenbelasting ook mogelijk bij EBS kassa’s

PARAMARIBO 28 NOVEMBER 2018-De N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) is onlangs met het ministerie van Financiën overeengekomen dat met ingang van maandag 3 december 2018 ook via de loketten, de ontvangsten van de gelden bestemd voor rij- en voertuigenbelasting kunnen worden gedaan.

 

Vanaf maandag 3 december 2018 zijn klanten/burgers bij de incassokantoren/dienstencentra: Latour, Zorg en Hoop, Saramaccastraat, Munder, EBS Nickerie en het EBS Hoofdkantoor terecht om aan hun betalingsverplichting te voldoen.

Ook aan de werknemers van de EBS wordt de gelegenheid geboden om via de EBS kassa’s aan hun betalingsverplichting te voldoen. Aan hen is de mogelijkheid geboden om contant of via inhouding door het Pensioenfonds van de EBS de rij-voertuigenbelasting te voldoen. Vanochtend was de Algemeen Directeur Rabindre Parmessar een van de eerste EBS-ers die bij de kassa op het hoofdkantoor aan de Noorderkerkstraat zijn betaling verrichtte.

 

Belanghebbenden dienen het nummerbewijs, kentekennummer van desbetreffend rij- of voertuig en de ID kaart te overleggen en worden vervolgens in de gelegenheid gesteld om d.m.v. contante betaling of betaling via het POS systeem aan hun belastingverplichting te voldoen.

 

De sticker en het betaalbewijs worden op locatie afgegeven. Middels deze optie aan te bieden aan haar klanten/burgers, wenst de EBS een bijdrage te leveren aan de verdere verbetering van zijn imago binnen de samenleving

rijenvoertuigenbelasting-sticker.jpg

tabel-openingstijden.jpg

Procurement Notices