GEPLAND ONDERHOUD ZONDAG 19 MEI 2024 Lees meer
Bekendmaking_Achterstallige betalingen EBS klanten Lees meer

EBS website vernieuwd

PARAMARIBO 18 februari 2021 – De N.V. EnergieBedrijven Suriname (N.V. EBS) heeft haar website vernieuwd. Het webadres is ongewijzigd en dus nog steeds te benaderen via www.nvebs.com 

 

De vernieuwde EBS website maakt het mogelijk voor gebruikers om overzichtelijker en gebruikersvriendelijker verschillende diensten van de EBS digitaal te betrekken. Door de verbeterde navigatie laden de pagina’s sneller, is de zoekfunctie verbeterd en zijn klanten in staat effectiever en sneller de nodige informatie in te winnen.

 

Wij hebben getracht om de informatie overzichtelijker te maken door de elektra en gas gerelateerde informatie en de digitale diensten op de home page te scheiden. De gebruiker kan hierbij kiezen om meer te lezen over de verschillende digitale opties of om meteen hiervan gebruik te maken.

 

Enkele digitale diensten die via de website worden aangeboden zijn: Het doorgeven van de meterstand, het opvragen van openstaande rekening (zonder in te loggen in EBS MyAccount), het zelf berekenen van het stroomverbruik door middel van de verbruikscalculator, digitale vermogensaanvragen, het melden van een verhuizing of doen van een overschrijving, het doorgeven van straatverlichtingsstoringen het aanmaken van een account, accountwijzigingen, of inloggen in EBS Myaccount, het plaatsen van 100 lbs. gasbestellingen, gasverkoopprijzen en locaties, energiebesparingstips, gasveiligheid en veiligheid rondom elektriciteit.

De dagelijkse geplande stroomonderbrekingen worden op tijd gepubliceerd en zijn voorzien van een kaart die het uitgeschakelde gebied duidelijk weergeeft. Informatie over projecten, openbare aanbestedingen, verslagen en documenten zijn te vinden onder de tab “over ons”.

 

Voor vragen of opmerkingen over de website is de klant terecht bij de klantenservice op het nummer 175.

 

Met de vernieuwde website beoogt de N.V. EBS haar diensten steeds dichterbij en toegankelijker te maken voor haar klanten. Door gebruik te maken van de webdiensten die de N.V. EBS website aanbiedt, voorkomt u lange rijen.

 

Ga naar de vernieuwde EBS website op www.nvebs.com, en ervaar het gemak!

 

ebs-flyer-website-a5-aanpassing-3.jpg

Procurement Notices