GEPLAND ONDERHOUD ZONDAG 19 MEI 2024 Lees meer
Bekendmaking_Achterstallige betalingen EBS klanten Lees meer

Geplande werkzaamheden Menkendam

PARAMARIBO 03 maart 2021- De N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) maakt bekend dat het gebied Menkendam op dinsdag 02 maart jl. te kampen had met een elektrciteitsstoring, welke buiten de invloedsfeer van het bedrijf lag.

 

De EBS heeft in haar beleid opgenomen altijd te voorkomen dat gebieden vaker achtereen verstoken zijn van elektriciteit. Om de stroomvoorziening in bovenvermeld gebied te garanderen is zij derhalve genoodzaakt de onderhoudswerkzaamheden voor vandaag woensdag 03 maart, welke vooraf bekend zijn gemaakt via de gebruikelijke kanalen, alsnog uit te voeren.

 

De uitschakeling heeft betrekking op de volgende straten:

DATUM: Woensdag 03 maart 2021

TIJD: van 08:00 - 16:00 uur

DISTRIKT: PARAMARIBO

KWEEKSLUSTWEG, JAWAHIRWEG, KEWALBANSINGWEG, KHESARWEG, GEDEELTE VAN DE INDIRA GHANDIWEG TUSSEN MENCKENDAM EN DE BIERDJOEWEG EN ALLE ZIJWEGEN DIE VOORKOMEN IN DIT GEBIED.

 

Afhankelijk van het verloop van de werkzaamheden kan de stroomonderbreking vóór 16:00 uur worden opgeheven.

 

Het bedrijf begrijpt dat onderbrekingen in de elektriciteitsvoorziening veel last teweeg kunnen brengen bij zowel huishoudens als bij ondernemers en zal daarom elke inspanning blijven plegen om ervoor zorg te dragen dat verbruikers zo min mogelijk last ondervinden.

 

De N.V. EBS biedt haar verontschuldigingen aan voor het ontstane ongerief en bedankt haar klanten voor hun begrip.

Procurement Notices