GEPLAND ONDERHOUD ZONDAG 19 MEI 2024 Lees meer
Bekendmaking_Achterstallige betalingen EBS klanten Lees meer

Uitbreidingswerkzaamheden energievoorziening Paramaribo

Paramaribo 30 april 2021- United Caribbean Contractors (UCC) maakt bekend dat ter optimalisatie en uitbreiding van de energievoorziening in Paramaribo, zij in opdracht van de N.V. Energie Bedrijven Suriname (EBS) in de komende maanden enkele werkzaamheden zal uitvoeren aan het elektriciteitsnetwerk.

 

De werkzaamheden zijn als volgt ingepland:

 

■ Vanaf eind april t/m medio juni 2021 zal er een ondergrondse 33 kV elektra    verbinding worden aangelegd vanuit het onderstation aan de Saramaccastraat  (OSA4)    via de Drambrandersgracht, F. Derbystraat , H. Arronstraat naar de Tourtonnelaan (OST).

 

Tijdens bovengenoemde werkzaamheden kan het voorkomen dat op sommige plaatsen de (betegelde) bermen alsook de inritten (in overleg met de bewoners/ bedrijven) worden open gegraven en op dezelfde dag c.q. in dezelfde week weer worden gedicht. Ook zullen er buizen worden geplaatst, zodat de elektrische kabels ongehinderd getrokken kunnen worden.

 

Indien er uitschakelingen noodzakelijk zijn, zullen deze zoals gebruikelijk vooraf bekend worden gemaakt via de radio (ABC, SRS, Apintie, Garuda, Radio 10 en Boskopu, Koyeba en Asosye), via de EBS website (www.nvebs.com) en via de EBS Facebook pagina op Facebook/nvenergiebedrijvensuriname.  

 

Tijdens de werkzaamheden kunnen er wat wijzigingen optreden. Getracht wordt om het ongerief en de hinder voor de omgeving tijdens de uitvoering van de werkzaamheden tot een minimum te beperken.

 

Wij bedanken de gemeenschap voor het begrip en de medewerking.

Procurement Notices