GEPLAND ONDERHOUD DONDERDAG 20 JUNI 2024 Lees meer
GEPLAND ONDERHOUD WOENSDAG 19 JUNI 2024 Lees meer
Bekendmaking_Achterstallige betalingen EBS klanten Lees meer

Onderbreking energievoorziening ivm onderhoudswerkzaamheden in Onderstation Kwattaweg donderdag 05 augustus 2021

Paramaribo 30 juli 2021- De N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) zal op donderdag 05 augustus a.s. de onderhoudswerkzaamheden aan een 33.000/12.000 Volt vermogenstransformator in het Onderstation aan de Kwattaweg, voortzetten.

 

Deze transformator zet de spanning om naar het distributie niveau en voorziet als zodanig de hoogspanningsdistributielijnen in de ressorten Weg naar zee/ Mattonshoop/ Tweede Rijweg/ Munder/ Welgelegen van energie.

 

Voor het veilig kunnen uitvoeren van de werkzaamheden zal de transformator spanningsloos gemaakt moeten worden. De distributielijnen die vanuit deze transformator van energie worden voorzien zullen zoveel als mogelijk overgenomen worden op naburige Onderstations om de klanten te voorzien van energie. De delen die niet overgenomen kunnen worden, zullen helaas verstoken zijn van elektriciteit gedurende de werkzaamheden. Het overzetten en de omvang van mogelijke uitschakelgebieden zal mede afhankelijk zijn van het elektriciteitsgebruik van alle klanten in de omgeving van dit station (m.n.:  Ressort Weg naar zee/ Mattonshoop/ Tweede Rijweg/ Munder) op donderdag 05 augustus a.s.

 

De werkzaamheden zijn uitgezet van 7:30 uur tot 17:00 uur. De EBS doet er alles aan om deze geplande onderbreking binnen de uitgezette tijd te voltooien en doet een dringend beroep op de klanten binnen de boven vermelde gebieden om tussen 10:00 uur en 15:00 uur zo zuinig mogelijk om te gaan bij het gebruik van elektrische apparaten (zoals Airco’s, Microwaves, strijkijzers, wasmachines, waterkokers).

Door het zo zuinig mogelijk omgaan met het elektriciteitsverbruik zullen de gebieden die verstoken zullen zijn van elektriciteit, tot het minimum beperkt worden evenals de duur daarvan.

 

De geplande uitschakeling heeft betrekking op de volgende straten:

 

TIJD: 07:30 - 17:00 uur

 

GEDEELTE VAN DE KWATTAWEG TUSSEN DE DERDE RIJWEG EN DE WASHINGTONSTRAAT, HENRI FERNANDESWEG, MAHABIERWEG, AWARAHE', BEDEVAARTS OORD, INGIPIPA, BRANTIMAKKAWEG, HENRI FERNANDESWEG, BEBEWEG, KHUDABUXWEG, OKRODAM, BOLLETRIEHE', CEDREHE, DJEGOEROEWEG, KHARGIWEG, W. RODRIQUEZWEG, TIENGIHOLOWEG, SHRIDAM JASODAWEG, ZEBEDAWEG, KWEPIEWEG, KOREASTRAAT, SPITSKOOLSTRAAT, MARINUS VAN DOORNSTRAAT, COOMANSTRAAT, GRANDOSTRAAT, NAIPALSTRAAT, TAYERBLADSTRAAT, POSRENSTRAAT, GAMBASTRAAT, RAMNATHSTRAAT, WANAKOESTRAAT, CHITOESTRAAT, NOORDWIJKWEG, POSRENSTRAAT, EDUARD PRACHTSTRAAT, SOEPOEWIRIESTRAAT, KOESOEWESTRAAT, CABEL PROJECT, EDUARDSTRAAT, JAHAN HAAKMATSTRAAT, EDCIUSWEG, ISLAMSTRAAT, BAKBOORDLAAN, WILHELMINA'SBURGWEG, CREEBSBURGWEG, BITAWIWIRI STRAAT, MONIZ PROJECT, WEIDUMWEG, VAN ENGELBUITENWEG, TILLYSTRAAT, ARMANDSTRAAT, KASJOEMASTRAAT, CAYOTTESTRAAT, SAHADEWLAAN, SOEKHODJIE AUTARSTRAAT, CORNELIS PRINSSTRAAT, SOEKHOELAAN, KULDIPSINGSTRAAT, HAYARIEWEG, LAAN VAN LOUISEHOF, BELLADONASTRAAT, RICANAUSTRAAT, PRINS PARK, KADALAAN, AQUARIUSSTRAAT, SOEKHANSTRAAT, LAKE VILLAGE, LOYALTY LAAN, THEBESTRAAT, GANIMEDESSTRAAT, SOEKHANSTRAAT, AMRIETSARWEG, JAN BAKBOORDSTRAAT, AQUARIUS VILLAGE, JOSEPH W. TAMSTRAAT, KLEINE BEERSTRAAT, REGENBOOGSTRAAT, ZONSTRAAT, DIANASTRAAT, ZODIACSTRAAT, ZENITHSTRAAT, NADIRSTRAAT, B.J. CHIRAGALLY STRAAT, KREEFTSTRAAT, TWEELINGENWEG, STEENBOKWEG, ARISSTRAAT, PEU-ET-CONTENT, CYGNUSSTRAAT, TAURUSSTRAAT, VIRGOSTRAAT, ANDROMEDASTRAAT, SHAW PROJECT, GUMMELS, CLEMENTINESTRAAT, MICHILAAN, HORNILAAN, GEDEELTE VAN DE LANGATABIKISTRAAT TUSSEN DE TOEVLUCHTWEG EN DE COCOBIACOWEG, GEDEELTE VAN DE HENDRIKSTRAAT TUSSEN DE HORNILAAN EN DE LANGATABIKISTRAAT,HOEBBALAAN, SARILAAN, ORLANDOSTRAAT EN ALLE ZIJWEGEN DIE VOORKOMEN IN DEZE GEBIEDEN.

 

Voor een geografische weergave van het uitgeschakeld gebied, klik op de volgende link.

 

https://ebs-suriname.maps.arcgis.com/apps/webappviewer/index.html?id=b5866f28226b4ef79ab4b40c733d09b0

Procurement Notices