Bekendmaking_Achterstallige betalingen EBS klanten Lees meer

Onderbreking energievoorziening i.v.m. inbedrijfname Onderstation Lavigilantia

Paramaribo 27 augustus 2021- De N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) is al geruime tijd bezig met het upgraden van een 33.000/12.000 Volt onderstation te La Vigilantia. Dit onderstation voorziet de gebieden Paranam/ La Vigilantia/ Domburg en omgeving van energie. De werkzaamheden zijn nu in de afrondende fase en de EBS is nu gereed om de nieuwe installatie in bedrijf te nemen.

 

Voor het veilig kunnen uitvoeren van de werkzaamheden zal het onderstation en het omliggende gebied spanningsloos gemaakt moeten worden. De distributielijnen die het gebied rondom dit station van energie voorzien zullen zoveel als mogelijk overgenomen worden op naburige Onderstations om de klanten te voorzien van energie. De delen die niet overgenomen kunnen worden, zullen helaas verstoken zijn van elektriciteit gedurende de werkzaamheden.

 

Voor het uitvoeren van deze werkzaamheden zijn er 2 uitschakelingen nodig. De werkzaamheden bij elke uitschakeling zijn uitgezet van 7:45 u tot 16:15 u. en wel op de volgende dagen: Woensdag 01 september 2021 en Donderdag 09 september 2021.
De EBS doet er alles aan om deze geplande onderbreking binnen de uitgezette tijd te voltooien.

 

TIJD: 07:45 - 16:15


• AFOBAKKAWEG, KRAKKAWEG, WEG NAAR COLAKREEK, WEG NAAR COLAKREEK, JAN STARKELAAN, HOLLANDSE KAMP GEDEELTE VAN DE KENNEDYWEG TUSSEN ZANDERIJ EN WITSANTIEWEG EN ALLE ZIJWEGEN DIE VOORKOMEN IN DIT GEBIED.


• RIJSDIJKWEG, GEDEELTE VAN DE INDIRAGHANDIWEG TUSSEN DE GROENHARTWEG EN DE MEURSWEG, PAULINA DENSWILSTRAAT, GEDEELTE VAN DE KENNEDYWEG TUSSEN DE MEURSWEG EN DE COROPINAKREEK, BERNARDDORP, MEURSWEG, LA VIGILANTIA EN ALLE ZIJWEGEN DIE VOORKOMEN IN DIT GEBIED.  

Procurement Notices