GEPLAND ONDERHOUD ZONDAG 19 MEI 2024 Lees meer
Bekendmaking_Achterstallige betalingen EBS klanten Lees meer

Dringende werkzaamheden Saramacca in de avond van 19 oktober 2021

PARAMARIBO 13 oktober 2021- De N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) maakt bekend dat in verband met dringende werkzaamheden nabij het transmissie netwerk te Saramacca, de elektriciteitsvoorziening naar dit gebied onderbroken zal worden op dinsdag 19 oktober 2021 en wel van 17:00 tot 22:00 uur.

Vanwege de aard van de werkzaamheden en de veiligheid die hierbij vereist is, is het noodzakelijk om de werkzaamheden in de avonduren uit te voeren.

De stroomonderbreking heeft betrekking op de volgende gebieden:

WAYAMBOWEG, OOST-WEST VERBINDING SARAMACCA, BOSKAMP, LARECOWEG, GANGARAM PANDAYWEG, SMITHFIELDWEG, GRONINGEN, TIJGERKREEK, DAMBOENTONG, SIDODADIWEG, SARAMACCAWEG, BOMBAYWEG, KAMPONG BAROE EN ALLE ZIJWEGEN DIE VOORKOMEN IN DEZE GEBIEDEN.

De EBS vraagt begrip van de verbruikers in deze omgeving en doet er alles aan om de elektriciteitsvoorziening vóór 22:00 uur te normaliseren.

Voor meer informatie of vragen kunt u bellen naar de Gratis EBS storingslijn op het telefoonnummer 139 of bezoek de EBS website op www.nvebs.com en onze facebookpagina op facebook/nvenergiebedrijvensuriname.

De N.V. EBS bedankt u voor uw begrip.

Procurement Notices