Bekendmaking_Achterstallige betalingen EBS klanten Lees meer

EBS 3 NIEUWE BAKWAGENS RIJKER

PARAMARIBO 14 december 2021- De N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) heeft drie (3) nieuwe bakwagens erbij, elk van het merk Isuzu.

 

De overhandiging vond plaats op woensdag 24 november jl. op het hoofdkantoor van Fernandes Autohandel N.V. aan de Keizerstraat, in aanwezigheid van Technisch directeur dhr. Marcel Eyndhoven, de directeur van Fernandes Autohandel N.V.  dhr. Maurice Brahim, Giovanni Ridley Manager afdeling Autoshop, Shamir Bakridi Hoofd Technical Project Engineering en Guilliano Wongsoredjo Supervisor van de afdeling Autoshop.

 

De drie bakwagens dienen ter ondersteuning van het LED straatverlichtingsproject, welke momenteel gaande is. Naast de LED armaturen die dienen voor de vervanging is ook equipment voor het plaatsen van de lampen essentieel voor een vlot verloop van dit project.

 

De financiele middelen voor de aankoop van deze bakwagens zijn afkomstig uit een financieringsovereenkomst tussen het Ministerie van Financiën (MinFin) en de Caribbean Development Bank (CDB).

 

De bestaande fleet van de EBS bestaat uit oude bakwagens die veel onderhoud vereisen. Deze investering zal naast een vlot verloop van het straatverlichtingsproject ook de toenemende kosten die gepaard gaan met het onderhoud van de oude bakwagens, drastisch reduceren.

 

De EBS blijft zich inzetten om de kwaliteit van haar dienstverlening naar de gemeenschap verder te verbeteren.

 

2.png

Procurement Notices