GEPLAND ONDERHOUD DONDERDAG 20 JUNI 2024 Lees meer
GEPLAND ONDERHOUD WOENSDAG 19 JUNI 2024 Lees meer
Bekendmaking_Achterstallige betalingen EBS klanten Lees meer

EBS breidt aantal betaalkantoren uit

PARAMARIBO 19 juli 2022- Om de bereikbaarheid en de landelijke spreiding van haar dienstverlening verder te verbeteren heeft de N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) het aantal betaalkantoren uitgebreid met 3 externe dienstverleners, te weten:

 

1.      Link-it, gevestigd aan de Nieuwe Charlesburgweg nr. 153

2.      Cell & Office Community N.V., gevestigd aan de Kwattaweg nr. 868

3.      Stg. Easy & strong, gevestigd aan de Larecoweg nr. 25

 

Per 15 juli zijn klanten wonende in bovengenoemde gebieden in de gelegenheid om de elektriciteitsrekening te betalen, zonder extra kosten.

 

Deze dienstverleners zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 8:00 uur s ’morgens tot 5:00 uur s ’middags, en op de zaterdag van 08:00 uur s’ morgens tot 2:00 uur s’ middags.

 

De EBS attendeert haar klanten erop dat betaling van de stroomrekening via haar erkende dienstverleners, geen extra kosten met zich meebrengt. Voor een overzicht van de erkende betaallocaties bent u terecht op de EBS website https://nvebs.com/vestigingen

 

De EBS biedt ook digitale betaalmogelijkheden, zoals:

-          betalen met de pinpas,

-          internetbankieren,

-          online betaling via Uni5pay en Mopé, en

-          automatische bankinhoudingen.

 

Voor meer informatie of vragen kunt u bellen naar de klantenservice op het telefoonnummer 175 of bezoek de EBS website op www.nvebs.com en onze facebookpagina op facebook/nvenergiebedrijvensuriname.

Procurement Notices