GEPLAND ONDERHOUD DONDERDAG 20 JUNI 2024 Lees meer
GEPLAND ONDERHOUD WOENSDAG 19 JUNI 2024 Lees meer
Bekendmaking_Achterstallige betalingen EBS klanten Lees meer

Betaling elektriciteitsrekening VCB PARA tot nader order niet mogelijk

PARAMARIBO 15 JANUARI 2021-De N.V. Energiebedrijven Suriname (N.V. EBS) maakt bekend dat de kassadienstverlening welke via de VCB wordt uitgevoerd op de locatie Onverwacht, vanwege het toegenomen besmettingsrisico van het COVID-19 virus, tot nader order niet mogelijk is.

Klanten in de omgeving Para en Lelydorp kunnen terecht bij het betaalkantoor Venecs, gevestigd in de Mid-town Mall unit 3 te lelydorp, voor het betalen van de elektriciteitsrekening en voor gasbetalingen. Dit incassokantoor is geopend van maandag t/m zaterdag, en wel van 8:30 uur s ’morgens tot 3:00 uur s ’middags. Op zon- en feestdagen is dit kantoor gesloten.

 

Aan EBS klanten wordt gevraagd om zoveel mogelijk gebruik te maken van de digitale betaalmogelijkheden, welke te vinden zijn op de EBS website https://www.nvebs.com/thuis/elektriciteit/betalen/ onder de tab “De betaalwijzen” en om de meterstand door te geven en openstaande rekeningen op te vragen via de EBS zelf-service kanalen.

 

De N.V. EBS vraagt begrip voor het ontstane ongerief.

 

Voor meer informatie of vragen kunt u bellen naar de EBS klantenservice op het nummer 175 of bezoek de EBS website op www.nvebs.com en de facebookpagina op facebook/nvenergiebedrijvensuriname

Procurement Notices