GEPLAND ONDERHOUD WOENSDAG 29 JUNI 2022 Lees meer
GEPLAND ONDERHOUD MAANDAG 27 JUNI 2022 Lees meer
GEPLAND ONDERHOUD DINSDAG 28 JUNI 2022 Lees meer

Betaling elektriciteitsrekening VCB PARA tot nader order niet mogelijk

PARAMARIBO 15 JANUARI 2021-De N.V. Energiebedrijven Suriname (N.V. EBS) maakt bekend dat de kassadienstverlening welke via de VCB wordt uitgevoerd op de locatie Onverwacht, vanwege het toegenomen besmettingsrisico van het COVID-19 virus, tot nader order niet mogelijk is.

Klanten in de omgeving Para en Lelydorp kunnen terecht bij het betaalkantoor Venecs, gevestigd in de Mid-town Mall unit 3 te lelydorp, voor het betalen van de elektriciteitsrekening en voor gasbetalingen. Dit incassokantoor is geopend van maandag t/m zaterdag, en wel van 8:30 uur s ’morgens tot 3:00 uur s ’middags. Op zon- en feestdagen is dit kantoor gesloten.

 

Aan EBS klanten wordt gevraagd om zoveel mogelijk gebruik te maken van de digitale betaalmogelijkheden, welke te vinden zijn op de EBS website https://www.nvebs.com/thuis/elektriciteit/betalen/ onder de tab “De betaalwijzen” en om de meterstand door te geven en openstaande rekeningen op te vragen via de EBS zelf-service kanalen.

 

De N.V. EBS vraagt begrip voor het ontstane ongerief.

 

Voor meer informatie of vragen kunt u bellen naar de EBS klantenservice op het nummer 175 of bezoek de EBS website op www.nvebs.com en de facebookpagina op facebook/nvenergiebedrijvensuriname

Procurement Notices