Bekendmaking_Achterstallige betalingen EBS klanten Lees meer

Noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden Vijfde rijweg en Omgeving

Paramaribo 09 september 2020- Vanwege geconstateerde kortstondige stroomonderbrekingen van de afgelopen tijd in het gebied Garnizoenspad, Noordpolderdam en Vijfde Rijweg, zal de N.V. Energiebedrijven Suriname (N.V. EBS) op zaterdag 12 september 2020 noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden verrichten aan het elektriciteitsnet in dit gebied. Deze werkzaamheden moeten uiteindelijk erin resulteren dat het ongerief van kortstondige onderbrekingen, dat klanten in deze omgeving ervaren, wordt opgelost.

Rekening houdend met de total lockdown die voor deze dag geldt, heeft de EBS de werkzaamheden dusdanig gepland dat klanten in dit gebied niet te lang verstoken zijn van elektrische energie. Derhalve is het werkgebied opgedeeld in twee delen.

 

Het eerste gebied zal tussen 8:00 en 11:00 uur worden uitgeschakeld en heeft betrekking op de navolgende straten:

 

GEHEEL 5E RIJWEG, PANDIET DEBI SAHAIWEG, GEDEELTE VAN DE NOORDPOLDERDAM TUSSEN LEIDING 7B EN 5E RIJWEG, GEHEEL WAYAMBOWEG, POMONA, ROMULUSWEG, TASTIKASTRAAT, VALERIAWEG EN ALLE ZIJWEGEN DIE VOORKOMEN IN DIT GEBIED.

 

Het tweede gebied is uitgezet van 11:00 tot 16:00 uur, waarbij de navolgende straten verstoken zullen zijn van elektriciteit:

 

GEDEELTE VAN DE GARNIZOENSPAD TUSSEN DE KALLOESTRAAT EN DE VIERDE RIJWEG EN ZIJWEGEN, GEHEEL VIERDE RIJWEG TUSSEN NOORDPOLDERDAM EN DE KWATTAWEG EN ZIJWEGEN, EUREKA PROJECT, MOHAMEDIENWEG, NARAZ VILLAPROJ., RAMANANDWEG, HOSSINWEG, ASRAWEG, IMAMDIEWEG, JANS LAAN, KRISHNA LILAWEG, ROHANWEG, HAIDER ALIWEG EN ALLE ZIJWEGEN DIE VOORKOMEN IN VOORNOEMDE GEBIEDEN.

 

De N.V. EBS vraagt aan de bewoners van dit gebied om hiermede rekening te houden en de nodige voorzieningen te treffen. En vraagt om zoveel mogelijk andere buurtbewoners hierover te informeren.

 

Voor meer informatie of vragen kunt u bellen naar de klantenservice op het nummer 175 of bezoek de EBS website op www.nvebs.com en onze facebookpagina op facebook/nvenergiebedrijvensuriname.

Procurement Notices