GEPLAND ONDERHOUD ZONDAG 19 MEI 2024 Lees meer
Bekendmaking_Achterstallige betalingen EBS klanten Lees meer

EBS dienstverlening weekend van 09 december beperkt beschikbaar

PARAMARIBO 05 december 2022- In het weekend van 9 december t/m 11 december 2022 vindt er een noodzakelijke update plaats van het klantinformatiesysteem van de N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS).

Van vrijdag 09 december a.s. omstreeks 18:00 uur tot en met maandag 12 december a.s. 00:00 uur zullen de volgende diensten derhalve niet beschikbaar zijn gedurende deze periode:

  •  Het betalen van de stroomrekening en betaling van gas.
  • Het oproepen van klantinformatie via Myaccount en de EBS website.

 

Dit zal inhouden dat gedurende deze periode alle EBS incassokantoren gesloten zijn voor het publiek. Ook de kassadiensten van de externe dienstverleners en elektronische betalingen via Uni5Pay en Mope zullen op voornoemde dagen, niet mogelijk zijn.

 

De dienstverlening voor het doorgeven en afhandelen van elektriciteitsstoringen en klachten via het storingsnummer 139 vindt normaal voortgang. Dit geldt ook voor telefonische bestellingen voor de 100 lbs. gascilinders, het doorgeven van de meterstand en het opvragen van de elektriciteitsrekening via het klantcontactcenternummer 175.

 

Op maandag 12 december 2022 zijn alle locaties weer normaal geopend volgens de gebruikelijke tijden en kunnen de kas- en elektronische transacties alsook de overige digitale diensten normaal voortgang vinden.

 

Aan alle EBS klanten wordt beleefd gevraagd hiermede rekening te houden.

Procurement Notices