GEPLAND ONDERHOUD ZONDAG 19 MEI 2024 Lees meer
Bekendmaking_Achterstallige betalingen EBS klanten Lees meer

Onderbreking energievoorziening omgeving Weg naar zee/ Mattonshoop/ Tweede Rijweg/ Munder/ Welgelegen zondag 30 augustus

PARAMARIBO 26 augustus 2020– De N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) zal op zondag 30 augustus noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan één van de vermogenstransformatoren in het onderstation aan de Kwattaweg. Deze transformator zet de spanning om naar het distributie niveau en voorziet als zodanig de hoogspanningsdistributielijnen in de ressorten Weg naar zee/ Mattonshoop/ Tweede Rijweg/ Munder/ Welgelegen van energie.

Voor het veilig kunnen uitvoeren van de werkzaamheden zal de transformator spanningsloos gemaakt moeten worden. De distributielijnen die vanuit deze transformator van energie worden voorzien, zullen zoveel mogelijk worden overgeschakeld naar de distributielijnen van naburige onderstations om de klanten te voorzien van el energie.

 

Mogelijkerwijs zal dit niet voor de volle 100% lukken. De delen die niet overgenomen kunnen worden, zullen helaas verstoken zijn van elektriciteit gedurende de werkzaamheden.

 

Het overzetten en de omvang van mogelijke uitschakelgebieden zal mede afhankelijk zijn van het elektriciteitsgebruik van alle klanten in de omgeving van dit station (m.n.:  Ressort Weg naar zee/ Mattonshoop/ Tweede Rijweg/ Munder) op zondag 30 augustus.

 

De werkzaamheden zijn uitgezet van 7:00 u tot 16:15 u. De EBS doet er alles aan om deze geplande onderbreking binnen de uitgezette tijd te voltooien en doet een dringend beroep op de klanten binnen de boven vermelde gebieden om tussen 10:00 u – 15:00 u zo zuinig mogelijk om te gaan bij het gebruik van elektrische apparaten (zoals Airco’s, Microwaves, strijkijzers, wasmachines, waterkokers).

 

Door het zo zuinig mogelijk omgaan met het elektriciteitsverbruik zullen de gebieden die verstoken zullen zijn van elektriciteit, tot het minimum beperkt worden evenals de duur daarvan.

 

Het elektriciteitsbedrijf vraagt de gemeenschap medewerking en begrip voor de ontstane situatie.

  

TIJD: 07:45 u – 16:15 u:

GEDEELTE VAN DE KWATTAWEG TUSSEN DE WASHINGTONSTRAAT EN DE JANKILAAN, SAHADEWLAAN, SOEKHODJIE AUTARSTRAAT, CORNELIS PRINSSTRAAT, SOEKHOELAAN, KULDIPSINGSTRAAT, HAYARIEWEG, LAAN VAN LOUISEHOF, BELLADONASTRAAT, RICANAUSTRAAT, PRINS PROJECT
NOORDWIJKWEG, VERLENGDE NOORDWIJKWEG, AQUARIUSSTRAAT, KADALAAN, LAKE VILLAGE, LOYALTY LAAN, THEBESTRAAT, GANIMEDESSTRAAT, SOEKHANSTRAAT, AMRIETSARWEG, JAN BAKBOORDSTRAAT, AQUARIUS VILLAGE, JOSEPH W. TAMSTRAAT, KLEINE BEERSTRAAT, REGENBOOGSTRAAT, ZONSTRAAT, DIANASTRAAT, ZODIACSTRAAT, ZENITHSTRAAT, NADIRSTRAAT, B.J. CHIRAGALLY STRAAT, KREEFTSTRAAT, TWEELINGENWEG, STEENBOKWEG, ARISSTRAAT, PEU-ET-CONTENT, CYGNUSSTRAAT, TAURUSSTRAAT, VIRGOSTRAAT, ANDROMEDASTRAAT, SHAW PROJECT, GUMMELS, CLEMENTINESTRAAT,
GEDEELTE VAN DE KWATTAWEG TUSSEN DE DERDERIJWEG EN DE WELGELEGENWEG, MAHABIERWEG, AWARA HE’, BEDEVAARTS OORD, INGIPIPA, BRANTIMAKKAWEG, HENRI FERNANDESWEG, BEBEWEG, KHUDABUXWEG, OKRODAM, BOLLETRIE HE’, CEDRE HE, DJEGOEROEWEG, KHARGIWEG, W. RODRIQUEZWEG, TIENGIHOLOWEG, SHRIDAM JASODAWEG, ZEBEDAWEG, KWEPIEWEG
GEDEELTE VAN DE KWATTAWEG TUSSEN DE EDCIUSWEG EN DE EDUARD PRACHTSTRAAT, EDUARD PRACHTSTRAAT, SOEPOEWIRIESTRAAT, KOESOEWESTRAAT, CABEL PROJECT, EDUARDSTRAAT, JAHAN HAAKMATSTRAAT, EDCIUSWEG EN ALLE ZIJWEGEN DIE VOORKOMEN IN DEZE GEBIEDEN.

 

Afhankelijk van het verbruik van de klanten in dit gebied zullen de volgende gebieden tussen 11:00 u – 16.15 u verstoken zijn van elektriciteit:

 

HOEBBALAAN, LANGATABIKISTRAAT, HORNILAAN, MAJELLA, MICHILAAN,
GEDEELTE VAN DE KWATTAWEG TUSSEN DE EDUARD PRACHTSTRAAT EN DE JANKILAAN, ISLAMSTRAAT, BAKBOORDLAAN, WILHELMINA’SBURGWEG, CREEBSBURGWEG, BITAWIWIRI STRAAT, MONIZ PROJECT, WEIDUMWEG, VAN ENGELBUITENWEG, TILLYSTRAAT, CAYOTTESTRAAT, JANKILAAN
GEDEELTE VAN DE KWATTAWEG TUSSEN DE MAHABIERWEG EN DE EDCIUSWEG, KOREASTRAAT, SPITSKOOLSTRAAT, MARINUS VAN DOORNSTRAAT, COOMANSTRAAT, GRANDOSTRAAT, NAIPALSTRAAT, TAYERBLADSTRAAT, POSRENSTRAAT, GAMBASTRAAT, RAMNATHSTRAAT, WANAKOESTRAAT, CHITOESTRAAT EN ALLE ZIJWEGEN DIE VOORKOMEN IN DEZE GEBIEDEN.

 

kaart-1.pngFoto: een illustratie van de straten die verstoken zullen zijn van elektriciteit

Procurement Notices