GEPLAND ONDERHOUD ZONDAG 19 MEI 2024 Lees meer
Bekendmaking_Achterstallige betalingen EBS klanten Lees meer

Omgevallen elektriciteitsmast oorzaak stroomonderbreking omgeving Vijfderijweg

PARAMARIBO 25 JULI 2020-De N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) maakt bekend dat er omstreeks 18:40 uur een storing is opgetreden op de 33 kV lijn vanuit het onderstation Kwatta naar het onderstation op de hoek van de Commissaris Weytingweg en de Vijfde Rijweg, als gevolg van een omgevallen elektriciteitsmast.

Vanwege de slechte gesteldheid van de weg, is de N.V. EBS genoodzaakt zwaarmaterieel in te huren om de herstelwerkzaamheden uit te kunnen voeren. De werkzaamheden zijn nog gaande, echter verlopen deze traag, vanwege de slechte toegankelijkheid van het terrein. Technici van de N.V. EBS doen er alles aan om binnen 4 tot 5 uren (rond 2:00 uur in de ochtend) het voedingsgebied wederom te voorzien van elektriciteit.


De storing heeft betrekking op de volgende straten: Commissaris Weytingweg, Bomaweg, Chandishawweg, Noordpolderdam, Wayamboweg, Garnizoenspad, Vijfde Rijweg, Jarikaba, Koewarasan en alle zijwegen die voorkomen in deze gebieden.


De N.V. EBS vraagt begrip van de verbruikers in deze omgeving en doet er alles aan om de elektriciteitsvoorziening zo spoedig mogelijk te normaliseren.

Procurement Notices