Bekendmaking_Achterstallige betalingen EBS klanten Lees meer

BEKENDMAKING: EBS Meteropname ook in de middag en des weekends

PARAMARIBO 19 mei 2023-  Hierbij informeren wij onze klanten dat de N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) haar meteropname reeds geruime tijd ook in de middaguren en des weekends doet. Dit doen wij omdat de kans dat de bewoners thuis aanwezig zijn, veel groter is dan in de ochtenduren.

 

Wij vragen onze klanten hiermee rekening te houden en onze meteropnemers toegang te verschaffen tot de meter. Meteropnemers dienen zich te legitimeren door middel van hun EBS ID. Bij klachten of twijfel kan contact worden gemaakt met onze klantenservice op het nummer 175.

 

Geeft u maandelijks de stand zelf door en komt de meteropnemer toch langs, dan vragen wij u beleefd deze toch de gelegenheid te geven om de meterstand op te nemen. Dit dient ter controle.

 

Voor meer informatie of vragen kunt u van maandag tot en met vrijdag tussen 7 uur ‘s morgens en 7 uur ’s avonds bellen naar de klantenservice op het nummer 175 en na 7 uur s ‘avonds slechts voor het doorgeven van storingen en andere technisch gerelateerde zaken, of bezoek de EBS website op www.nvebs.com of onze facebookpagina op facebook/nvenergiebedrijvensuriname.

 

Wij rekenen op uw medewerking.

Procurement Notices