GEPLAND ONDERHOUD DONDERDAG 20 JUNI 2024 Lees meer
GEPLAND ONDERHOUD WOENSDAG 19 JUNI 2024 Lees meer
Bekendmaking_Achterstallige betalingen EBS klanten Lees meer

Stroomrekening betalen nu ook via UNI5Pay+ app

PARAMARIBO 10 JULI 2020-Vanaf dinsdag 7 juli is het mogelijk om de elektriciteitsrekening ook te voldoen via de UNI5PAY+ APP. Uni5Pay+ is een applicatie, waarmee verschillende betalingen mobiel kunnen worden verricht, zo nu ook elektriciteitsrekening.

De N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) doet deze stapt om invulling te geven aan haar beleid ter stimulering van digitaal betaalverkeer. Digitaal betalen brengt vele voordelen en efficienties met zich mee, niet alleen voor het bedrijf maar ook voor de klant.

 

Digitaal betalen voorkomt lange rijen, is toegankelijk voor een ieder met een mobiele telefoon en internetverbinding, de gebruiker/klant heeft geen contant geld op zak nodig, de betaling van de elektriciteitsrekening kan vanuit elke locatie, op elk tijdstip van de dag, de verwerking van de betaling vindt, anders dan bij de bankovermaking of automatsche inhouding, meteen plaats, de klant ontvangt direct een notificatie van de gepleegde transactie en er is een overzicht van alle eerdere betalingen beschikbaar. Het is de bedoeling om binnenkort ook andere digitale betaalmogelijkheden aan klanten aan te bieden.

 

De app kan gedownload worden of voor hen die reeds beschikken over de app, deze updaten om gebruik te kunnen maken van deze nieuwe feature binnen Uni5pay.

 

Procurement Notices