GEPLAND ONDERHOUD DINSDAG 16 JULI 2024 Lees meer
Bekendmaking_Achterstallige betalingen EBS klanten Lees meer

Bekendmaking dienstverlening EBS Saramaccastraat en Zorg & Hoop

PARAMARIBO 27 juli 2023- De N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS ) maakt bekend dat vanwege bijzondere omstandigheden, haar kantoren aan de Saramaccastraat en te Zorg & Hoop op zaterdag 29 juli a.s. gesloten zijn voor het publiek. Het bedrijf vraagt aan haar klanten om gebruik te maken van een van de overige EBS betaallocaties https://nvebs.com/vestigingen voor betaling van de elektriciteitsrekening en gasbetalingen.

 

Ook de kassadienstverlening welke via de GODO bank wordt uitgevoerd op de locatie Albina is tot nader order niet mogelijk. Klanten van deze omgeving kunnen terecht bij Stichting Mofina Lobi aan de Prins Hendrickstraat 13 voor het betalen van de elektriciteitsrekening en gasbetalingen, zonder extra kosten.

 

De N.V. EBS vraagt klanten om rekening te houden hiermee.

 

Voor meer informatie of vragen kunt u van maandag tot en met vrijdag tussen 7 uur ‘s morgens en 7 uur ’s avonds bellen naar de klantenservice op het nummer 175 en na 7 uur s ‘avonds slechts voor het doorgeven van storingen en andere technisch gerelateerde zaken, of bezoek de EBS website op www.nvebs.com of onze facebookpagina op facebook/nvenergiebedrijvensuriname.

Procurement Notices