GEPLAND ONDERHOUD DONDERDAG 20 JUNI 2024 Lees meer
GEPLAND ONDERHOUD WOENSDAG 19 JUNI 2024 Lees meer
Bekendmaking_Achterstallige betalingen EBS klanten Lees meer

Laatste serie geplande stroomonderbrekingen Garnizoenspad en Upkarprojekt i.h.k.v rehabilitatiewerkzaamheden overheid

PARAMARIBO 13 maart 2020- In verband met de rehabilitatiewerkzaamheden van de Overheid ter hoogte van het Garnizoenspad en Upkarprojekt, is er wederom een beroep gedaan op de N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) om een gedeelte van het elektriciteitsnetwerk in dit gebied te verplaatsen.

 

In het kader hiervan is de EBS genoodzaakt de stroomvoorziening naar dit gebied op drie verschillende dagen gepland uit te schakelen, waarvan de eerste uitschakeling reeds op zaterdag 22 februari jl. heeft plaatsgehad. De overige uitschakelingen zijn gepland op zaterdag 14 maart en zaterdag 21 maart 2020.

 

 Deze uitschakelingen zullen zoals gebruikelijk vooraf bekend worden gemaakt via de radio (ABC, SRS, Apintie, Garuda, Radio 10 en Boskopu), via de EBS website (www.nvebs.com) en via facebook op Facebook\nvenergiebedrijvensuriname.

 

De geplande uitschakelingen zijn als volgt:

DATUM: zaterdag 14-03-2020

TIJD: 08:00 -12:00

GEDEELTE VAN HET GARNIZOENSPAD TUSSEN POMONA EN HET UPKAR PROJECT, TASTIKASTRAAT, DOEBE PROJECT, KOOLRAAPWEG, NINWAWEG, POOIWEG, SPERCIEBONENWEG, MADAM JEANETTEWEG, ALBERTINEWEG, NATASHASTRAAT, LAAN VAN STEENDAM, SOBHAWEG, SOERAISHAWEG, AGAMEMNONWEG, ATTIKAWEG, RAMDIEN MANGRIEWEG, UPKAR PROJECT, BERT VAN RAVENSWAAYSTRAAT, KRISNAPERSAD OEDITSTRAAT EN ALLE ZIJWEGEN DIE VOORKOMEN IN DEZE GEBIEDEN.
 

 

DATUM: zaterdag 14-03-2020

TIJD: 08:00 -16:00

GEDEELTE VAN HET GARNIZOENSPAD TUSSEN DE LEIDING 9A EN HET UPKAR PROJECT, EUREKA PROJECT, ARIANEWEG, ANTINOWEG, ATALANTEWEG, RAMANANDWEG, MOHAMEDIENWEG, NARAZ VILLAPROJECT, RAMANAND PROJECT, ASRAWEG, IMANDIEWEG, JANSLAAN, KRISHNA LILAWEG, ROHANWEG, HAIDER ALIWEG, ALIBUDSWEG EN ALLE ZIJWEGEN DIE VOORKOMEN IN DEZE GEBIEDEN.
 

 

DATUM: zaterdag 21-03-2020

TIJD: 08:00 -16:00

GEDEELTE VAN HET GARNIZOENSPAD TUSSEN LEIDING 9A EN HET UPKAR PROJECT, EUREKA PROJECT, ARIANEWEG, ANTINOWEG, ATALANTEWEG, RAMANANDWEG, MOHAMEDIENWEG, NARAZ VILLAPROJECT, RAMANAND PROJECT, ASRAWEG, IMANDIEWEG, JANSLAAN, KRISHNA LILAWEG, ROHANWEG, HAIDER ALIWEG, ALIBUDSWEG EN ALLE ZIJWEGEN DIE VOORKOMEN IN DEZE GEBIEDEN.
 

Afhankelijk van het verloop van de werkzaamheden kunnen de stroomonderbrekingen korter duren of zullen er minder uitschakelingen nodig zijn.

 

De EBS vraagt aan de bewoners van dit gebied om hiermede rekening te houden en de nodige voorzieningen te treffen.

 

Voor meer informatie of vragen kunt u 1×24 uur bellen naar de klantenservice op het nummer 175 of bezoek de EBS website op www.nvebs.com en onze facebookpagina op facebook/nvenergiebedrijvensuriname.

Procurement Notices