GEPLAND ONDERHOUD DONDERDAG 20 JUNI 2024 Lees meer
GEPLAND ONDERHOUD WOENSDAG 19 JUNI 2024 Lees meer
Bekendmaking_Achterstallige betalingen EBS klanten Lees meer

Frequente stroomonderbrekingen omgeving Charlesburg i.h.k.v. rehabilitatiewerkzaamheden Overheid

PARAMARIBO 05 NOVEMBER 2019-In verband met de rehabilitatiewerkzaamheden van de Overheid aan de Nieuwe Charlesburgweg is er een beroep gedaan op de N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) om het distributienetwerk te verplaatsen. Initieel was het rehabilitaieproject opgedeeld in 3 fasen van enkele kilometers.

 

Er waren in verband met deze werkzaamheden 3 uitschakelingen in dit gebied gepland door de EBS. Echter is door de aannemer besloten om in secties van 400 m te werken. Dit heeft tot gevolg dat de EBS vaker genoodzaakt is om de stroomvoorziening naar dit gebied gepland uit te schakelen zodat de rehabilitatiewerkzaamheden kunnen plaatsvinden. Ook schade die bij graafwerkzaamheden door de aannemer is veroorzaakt, heeft geleid tot een groot aantal storingen in deze omgeving.


De EBS begrijpt de last die niet alleen huishoudens, maar ook ondernemers ondervinden door deze situatie en vraagt geduld van de gemeenschap van Charlesburg en omgeving tot de weg volledig gerehabiliteerd is. Afhankelijk van de voortgang van de werkzaamheden van de aannemer, zijn er meerdere uitschakelingen ingepland voor de komende tijd.

 

Deze uitschakelingen worden zoals gebruikelijk vooraf bekendgemaakt via de radio (ABC, SRS, Apintie, Garuda, Radio 10 en Boskopu), via de EBS website (www.nvebs.com) en via facebook op Facebook\nvenergiebedrijvensuriname.

Procurement Notices