GEPLAND ONDERHOUD DONDERDAG 20 JUNI 2024 Lees meer
GEPLAND ONDERHOUD WOENSDAG 19 JUNI 2024 Lees meer
Bekendmaking_Achterstallige betalingen EBS klanten Lees meer

EBS brengt de dienstverlening nog dichter bij haar klanten

PARAMARIBO 16 SEPTEMBER 2019–De N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) maakt bekend dat zij in het kader van het verbeteren van de bereikbaarheid in samenwerking met de dienstverlener Winkelcentrum Koewarasan B. Ramdas, gevestigd aan de Bomaweg nr. 275 ( hoek Wayamoeweg), klanten in de omgeving Boma en Koewarasan de mogelijkheid biedt de elektriciteitsrekening nu samen met de water- en telefoonrekening te betalen vanuit één locatie.

 

Dit incassokantoor is van ma t/m vrij geopend, en wel van 9u s ’morgens tot 1:30u s ’middags en weer van 5u s ’middags tot 8u s ’avonds. Op de zaterdag van 10:00 u s’ morgens tot 1:30u s’ middags en weer van 5:00 uur s’ middags tot 8:00 uur s’ avonds.

 

Op vrijdag 21 juni 2019 werd ook het incassokantoor N.V. VESH Agency aan de Commissaris Weytingweg nr. 812 (bij de rotonde van de vijfde rijweg) geopend, die klanten in de omgeving Leiding, Uitkijk, Vijfde Rijweg en Jarikaba de gelegenheid biedt om de elektriciteitsrekening nu samen met de water- en telefoonrekening te betalen vanuit één locatie.

Dit incassokantoor is 7 dagen per week geopend, en wel van 7u s ’morgens tot 10u s ’avonds.

 

De EBS beoogt hiermee de bereikbaarheid en de landelijke spreiding te verbeteren.

 

Voor meer informatie of vragen kunt u 1×24 uur bellen naar de EBS klantenservice op het nummer 175 of bezoek de EBS website op www.nvebs.com en de facebookpagina op facebook/nvenergiebedrijvensuriname.

Procurement Notices